Telecommunicatie

Het aantal multimediatoestellen in huis is niet meer bij te houden. Een thuisnetwerk opzetten, gebeurde meestal wanneer er in een gezin een tweede computer, laptop en printer bijkomt. Vandaag beslaat een thuisnetwerk heel wat meer toestellen. Een tv, videofoon, telefoon en spelconsole zijn maar enkele van de toestellen die in een netwerk kunnen geïntegreerd worden.  

Zo’n netwerk biedt geweldige voordelen: vanuit de home cinema in de leefruimte kun je zo een film in de keuken bekijken of muziek en films van je stereo naar je tv streamen. Een netwerk komt er natuurlijk niet zomaar. Controleer of je voldoende hardware hebt, te beginnen met een router, kabels en een computer of twee. Stel een netwerkplan op met de apparaten en verbindingen. Met een draadloos systeem kun je eender waar inloggen op je netwerk. Verzeker je overigens ook van een goede beveiliging van het thuisnetwerk.

Ben je niet zo’n held in een installatie zoals dit netwerksysteem? Weet dan dat er ook volledige netwerksystemen verkrijgbaar zijn. 

Locaties

Merken

CCI.be

CCI N.V.

CCI.be
Verdelers

CCI N.V.

Verdelers

Merken

Logo Cci

CCI nv bestaat al sinds 1914 en is reeds jarenlang exclusief invoerder van tal van hoog-kwalitatieve elektrotechnische producten, waaronder:

  • ...
More brands from telecommunicatie