Stofzuigsystemen

Onder de vervelende huishoudelijke klusjes behoort zeker stofzuigen. Een centraal stofzuigsysteem vergemakkelijkt deze taak alleszins. Je hebt geen last meer van geluid, stof kan de woning niet opnieuw infiltreren en je hoeft geen stofzuiger meer van kamer naar kamer te zeulen.

Een centrale stofzuiger werkt als volgt: een centrale stofzuigunit staat in een aparte ruimte gemonteerd. Van hieruit lopen buizen naar de verschillende aansluitcontacten. Het enige dat je nog moet bovenhalen, is de stofzuigerslang en de mogelijke hulpstukken. De stofopvangbak moet beperkt leeggemaakt worden. De buizen voor een centrale stofzuiger moeten tijdig worden ingepland bij nieuwbouw of renovatie. Voorzie voldoende aansluitcontacten in de woning.

De kostprijs van een centraal stofzuigsysteem ligt uiteraard hoger dan een traditionele stofzuiger.

Folders

Zelf je eigen elektrische installatie of een ventilatiesysteem plaatsen? Het kan. De Groof Consulting begeleidt je over het hele traject: van vrijblijvende offerte, gedetailleerde

More publications from stofzuigsystemen

Locaties

Merken

Handelaars

De Groof Consulting

De Groof Consulting

De Groof Consulting
Ruban Zelfbouw

Ruban Zelfbouw

Ruban Zelfbouw

Merken

All-vac logo

De technologie voor gezond wonen

More brands from stofzuigsystemen

Handelaars

Logo De groof

Dankzij De Groof Consulting zorg je zelf en voor minder geld voor de installatie van de belangrijkste nutsvoorzieningen van je woning.

Logo Ruban Zelfbouw

Bouwen of verbouwen?
Leg met Ruban Zelfbouw je elektriciteit of ventilatie zelf
en bespaar ruim op je budget!

More distributors from stofzuigsystemen