Sleutel op de deur

Bij een sleutel-op-de-deur woning krijg je een afgewerkte woning, of een winddichte ruwbouw waarin je zelf de afwerking nog kunt doen.
De twee grote troeven van sleutelklaar bouwen: een strikte kostenraming en planning waardoor je zelf minder bouwstress ervaart.
In het lastenboek staan alle details en voorzieningen in de woning vermeld. Een duidelijke planning zorgt ervoor dat de aannemers elkaar zo snel als mogelijk opvolgen.
 
Een sleutel-op-de-deurfirma regelt alle werk voor jou: papieren, bouwvergunningen (die wel op jouw naam komen) en de zoektocht naar verschillende aannemers. Indien je dat wenst, stellen zij zelf ook een architect aan. Vaak is dat een architect waarmee ze regelmatig samenwerken. Wanneer de bouwfirma je woning volledig afwerkt, zijn zij ook de verantwoordelijke voor EPB (energieprestatieregelgeving). Wanneer ze een winddichte woning afleveren, sta je zelf in voor het volbrengen van de EPB-eisen. 
 
Belangrijk is de bouwtijd van een sleutelklaar bouwproject. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de afwerking (volledig afgewerkt of winddicht) gebeurt de oplevering zo’n zes à tien maanden later. Mocht je overigens op een prachtige bestaande woning stoten, maar wil je liever al het werk uitbesteden? Dan is sleutelklaar renoveren een oplossing. 
 

Folders

Ontdek de woonprojecten van Bostoen in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Antwerpen. Alles kan van windwaterdicht tot energievriendelijk tot nulenergie tot passief.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bouwproject?

Bouwbedrijf Stessens bouwt al meer dan 40 jaar woningen op maat. Voor zowel een klassieke als moderne bouwstijl

Marchetta Villabouw maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de woningbouw. Wij leveren voor elke woning maatwerk van de hoogst mogelijke

Arkana bouwt Nul-Energiewoningen, Passiefhuizen, Bijna-Nul-Energiewoningen en Lage-Energiewoningen in houtskeletbouw, volledig op maat en instapklaar volgens het sleutel-op-de-deur

Thuis Best Woningbouw maakt deel uit van de Marchetta bouwgroep en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de woningbouw. Als specialist in ‘sleutel op de deur’ woningen is Thuis Best

More publications from sleutel op de deur

Locaties

Handelaars

Modelwoning

Concrete House

Modelwoning
Superhuis Massenhoven

SUPERHUIS BVBA

Superhuis Massenhoven
Superhuis Overpelt

SUPERHUIS BVBA

Superhuis Overpelt
Stevag n.v.

Bouwonderneming Stessens

Stevag n.v.
Sanidal

Bouwonderneming Stessens

Sanidal
Helu interieur

Bouwonderneming Stessens

Helu interieur
Stelektro NV

Bouwonderneming Stessens

Stelektro NV

Tools & Apps

Logo BIK

Your Personal Home Planner, uw BIK bouwproject op iPad. Download de app in de App Store

BIK Woningen
More tools & apps from sleutel op de deur