Domotica

Met de populariteit van iPhones en tablets wordt domotica meer en meer een vaste techniek in de woning die je met een App kunt aansturen.  Domotica omvat de controle en het beheer van de elektrische installatie. Vooraleer je kunt genieten van de vele comfortabele voordelen van domotica, staat er wel wat technisch werk te wachten. Het domoticasysteem is op te vatten als centraal of decentraal. Bij een centraal systeem zit alle intelligentie in één eenheid, bij een decentraal systeem heeft elk element zijn eigen intelligentie.
 
Bekabelde domotica behelst veel kabels naar alle schakelaars of lichtpunten. Draadloze domotica werkt via infrarood of via radiofrequentie. Het grote voordeel bij domotica ligt vooral bij verlichting en verwarming. Verlichting dooft automatisch wanneer je een ruimte verlaat of de lichtsterkte van de verlichting binnen wordt aangepast aan het aanwezige daglicht. Hetzelfde geldt voor verwarming: dankzij domotica kun je de gewenste temperatuur ingeven wanneer je met de auto onderweg bent naar huis. Domotica gaat verder dan dat. De toepassingen reiken tot zonwering, inbraakalarm en het beheer van alle elektrische toestellen in huis.
 
Niet onbelangrijk is het feit dat domotica een slimme techniek is die op jouw energiefactuur helpt besparen. Je ziet perfect welke toestellen nog actief zijn of welke verlichting nog aan is als je het huis uit gegaan bent en kunt deze dan ook vanop afstand nog uitschakelen.
 

Folders

Specifieke brochure over het in 2009 geïntroduceerd GT systeem voor appartementen. Het GT VIZOCAM Plus systeem is het allereerste videofoniesysteem voor appartementen dat zowel een

Documentatie over de mogelijke toepassingen van de draadloze domotica-systemen van Delta Dore. Hiermee krijgt u een snel en duidelijk overzicht over alle verassende mogelijkheden

Plaats zélf uw installaties en bespaar 50 % !

Specifieke brochure over het allernieuwste residentieel videofoniesysteem voor eengezinswoningen en kmo's dat voor het eerst in België zal voorgesteld zal worden op Batibouw

Leaflet over de nieuwe JO-serie voor ééngezinswoningen met 7” scherm, een maximale dikte van 21mm en een nieuwe cameratechnologie die keer op keer een haarscherp beeld garandeert.

Deze brochure geeft de eindklant een overzicht van alle systemen die van het merk Aiphone beschikbaar zijn voor eengezinswoningen, zowel in parlo- als in videofonie. Dankzij de

More publications from domotica

Locaties

Merken

CCI.be

CCI N.V.

CCI.be
Verdelers

CCI N.V.

Verdelers

Handelaars

De Groof Consulting

De Groof Consulting

De Groof Consulting

Merken

Logo Cci

CCI nv bestaat al sinds 1914 en is reeds jarenlang exclusief invoerder van tal van hoog-kwalitatieve elektrotechnische producten, waaronder:

  • ...
More brands from domotica

Handelaars

Easykit

Easykit is de specialist in zelfbouwinstallaties met professionele begeleiding voor...

Logo De groof

Dankzij De Groof Consulting zorg je zelf en voor minder geld voor de installatie van de belangrijkste nutsvoorzieningen van je woning.

logo Brainbox

Innovatie op vlak van elektriciteit, domotica, sanitair en verwarming

More distributors from domotica