Automatisering

Wat zou het gemakkelijk zijn, mochten we ons leven meer kunnen automatiseren. In principe is alles wat op een motor draait, volledig te automatiseren. Denk maar aan het automatisch openen van een garagepoort, zonwering, elektrische rolluiken, gordijnen of andere raamdecoratie. Dit bij elk raam manueel doen, neemt al even over- en weergeren en dus ook tijd in beslag. De aansturing kan met een eenvoudige schakelaar, op afstand met een bediening of zelfs via een weersafhankelijke sturing om zo de zonwering of rolluiken te bedienen.  
 
Met die comfortabele levenssfeer haal je ook extra voordelen in huis: veiligheid om rolluiken automatisch te sluiten of energie besparen om de rolluiken te sluiten wanneer het koeler wordt. Automatisering is niet te verwarren met domotica, waarbij de volledige elektrische installatie gecontroleerd wordt.
 

Folders

Alle garagedeur- en aandrijvingcomponenten worden
bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd.

Specifieke brochure over het allernieuwste residentieel videofoniesysteem voor eengezinswoningen en kmo's dat voor het eerst in België zal voorgesteld zal worden op Batibouw

Van condensatieketel tot
warmtepomp en meer...

More publications from automatisering

Locaties

Merken

CCI.be

CCI N.V.

CCI.be
Verdelers

CCI N.V.

Verdelers
Hörmann dealers

HÖRMANN BELGIUM NV/SA

Hörmann dealers

Handelaars

De Groof Consulting

De Groof Consulting

De Groof Consulting

Merken

Logo Cci

CCI nv bestaat al sinds 1914 en is reeds jarenlang exclusief invoerder van tal van hoog-kwalitatieve elektrotechnische producten, waaronder:

  • ...
Logo Hörmann

Een naam, een belofte Hörmann merkkwaliteit kunt u vertrouwen.

More brands from automatisering