Terras en oprit

Een terras is meestal het verlengde van je woning. Belangrijk bij de locatie van het terras is de oriëntatie. Je zit toch graag in de zon en graag ook uit de wind. Toch zal het terras vaak zijn plaats vinden vlakbij de leefruimte. Dat neemt niet weg dat je ook een terras in de tuin kunt voorzien. Als de mogelijkheid er is, maak het terras dan ruim genoeg om comfortabel te kunnen tafelen. 
Bij het aanleggen van het terras houd je best ook rekening met afwatering. Voorzie in het terras afvoergootjes. Zo’n afwatering is overigens in alle tuinverharding perfect te voorzien. Bekijk bij het kiezen van verharding zeker de waterdoorlaatbaarheid.

Het terras is te onderscheiden van de oprit naargelang de verscheidenheid aan verhardingen. Let hierbij zeker op de draagkracht die een oprit nodig heeft tegenover een pad of terras. Klinkers en kasseien krijgen hun plaats op de oprit, cement- of betontegels, hout of blauwe hardsteen op het terras.

Folders

Meer informatie over plaatsing en onderhoud van Stone & Style klinkers en tegels.

Inspirerende tegels voor dito creaties. De Stone & Style Megategels zijn veel meer dan gewone tegels.

Op weg naar uw droomproject. Onze hoogkwalitatieve tegels en klinkers zijn het resultaat van ultiem vakmanschap maar vooral ook van een uitgepuurde vormgeving.

Ontdek de eerste volledig gekleurde
pvc-ramen en bespaar op energie,
niet op design & comfort

Ontdek hier de voordelen van kleiklinkers van Vandersanden Group. Kwaliteit en creativiteit rondom uw huis.

More publications from terras en oprit

Merken

Deceuninck

Draagt bij tot een duurzame woning

Betafence

Betafence is wereld marktleider in afsluitingen, poorten, toegangscontrole en detectiesystemen.

logo stone & style

Van oprit, tuinpad tot terras

More brands from terras en oprit