Buitenzonwering

Buitenzonwering is de meest efficiënte manier van zonwering, net omdat de warmte niet de kans krijgt het glas op te warmen. Als zonwering voor (grote) ramen komen lamellen en screens voor. Lamellen tegen de gevel laten toe om de laagstaande zon in de winter laten binnen vallen, maar de hogerstaande zomerzon niet te laten binnen schijnen. Het opzet van lamellen is om het zonlicht gefilterd binnen te laten. Screens bestaan uit een zonwerend doek dat voor de ramen wordt gerold bij zonneschijn. Een screen behoudt ook de privacy zodanig dat je ’s avonds ook het licht kunt aansteken zonder dat iemand kan binnenkijken. Ze zijn te verkrijgen als opbouw- of voorzetoplossing.

Ook rolluiken zijn een toepassing van buitenzonwering, maar deze belemmeren jou het zicht naar buiten toe. Buitenzonwering is uiteraard geautomatiseerd te bedienen. Automatisering inschakelen, betekent een verhoging van het comfort en het rendement. Sensoren voor bescherming van de buitenzonwering tegen wind, regen en zon kunnen draadloos om het even waar op de gevel worden geplaatst.

Folders

Renson biedt u als specialist in ventilatie en zonwering, een meervoudige oplossing met het healthy domestic concept om zo uw droomwoning te creëren.

More publications from buitenzonwering

Locaties

Merken

Logo Renson

Renson: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

More brands from buitenzonwering