Isotec

Isotec logo

Zoekt u isolerende dakplaten? Dan bent u aan het juiste adres bij Isotec. Met onze polyurethaan dakisolatie voert u alle isolatiefasen in 1 keer uit.

Isotec®is een composietsysteem samengesteld uit een hard polyurethaanschuim met een hoge dichtheid en een hoog isolerend vermogen. De panelen zijn bekleed met een cacheerlaag in gelakt, gewafeld aluminium.

Met dit revolutionaire systeem kunt u de volledige klassieke isolatiefasen in 1 keer uitvoeren: het onderdakscherm, de thermische isolatie, de belatting en ribbelatting, de versteviging van de structuur en het dampscherm.

ISOTEC XL is een sarking daksysteem dat alle klassieke dakopbouwfasen vervangt, namelijk de thermische isolatie, het dampscherm, het onderdak, de tengel- en panlatten. Opbouwen en isoleren in één beweging. 

ISOTEC LINEA is een uniek isolatiepaneel waarmee snel en efficiënt hellende daken en gevels geïsoleerd worden met metalen bekleding. Het heeft drie functies: thermische isolatie, verdeelplaat en bebording.

ISOTEC ELYPAN is een klassiek sarkingsysteem, waarmee hellende daken ononderbroken geïsoleerd kunnen worden. De panelen kunnen eveneens onderdaks tegen de kepers aangebracht worden.

Adres
Isotec
Oude Bosuilbaan 43
2100 Deurne
België
Contact
Telefoon: 
03 326 75 70
Fax: 
03 326 26 99

Locaties