Ontspanning

Sport of spel? In een woning is zeker nog genoeg ruimte om in voldoende ontspanning te voorzien. Maak van de kelder deels een fitnessruimte of vorm de zolder om een speelruimte voor de kinderen.
Een spelletje biljart of darts vergen geen grote benodigdheden. Maak het gewoon gezellig in de ruimte waar je zo’n spel speelt. Lig je graag languit televisie te kijken? Dan spreekt een home cinema ongetwijfeld wel aan. Maak het ook hier voldoende knus en warm.

Houd je van muziek of kunst? Dan heb je zeker en vast een aparte ruimte nodig. Bij het zelf bespelen van muziek, voorzie je best een goede geluidsisolatie.
Schuilt er een sporter in jou? Een fitnesstoestel valt overal in huis te plaatsen. Maak je er een heuse sportplek van, dan denk je best aan verluchting en een aangepaste bevloering.
Wellness thuis is voor velen de sublieme droom. Een bubbelbad in de badkamer is ruimschoots een voltreffer. Een sauna kun je verder eender waar in de woning plaatsen. Als je nog extra ruimte op overschot hebt, maak je er een complete wellnessruimte van. 

Locaties

Merken

Klafs logo

Sauna, stoombad of infraroodcabine…...

More brands from ontspanning

Video's

door Gervi

De drievoudige werking van een Triosol infraroodcabine van Infraworld

More videos from ontspanning

Handelaars

Logo Gervi

Gives you more.Open een wereld van luxe en comfort

More distributors from ontspanning