Kachels & open haarden

Op een koude avond geeft een kachel of haard heerlijke warmte, maar ook sfeer. Dat hangt er vanaf welke kachel of haard je wil kiezen.  Met een open haard ga je volop voor gezelligheid, maar voor een beperkte warmteafgifte. Een open haard is af te werken met een sierschouw waarin je vrije keuze hebt tussen stijlen en materialen.

Daarnaast zijn er nog inzethaarden die in een bestaande schouwopening worden ingezet en voorzethaarden die los in een ruimte worden geplaatst. Een kachel biedt veel warmte om die langs alle zijden warmte kan afgeven, maar veelal is het zicht op de vlammen beperkt. Een extra voordeel is dat je kunt kiezen tussen verschillende materialen zoals een metalen, gietijzer of speksteenkachel.Dat geldt ook voor de brandstoffen: je kunt stoken met hout of houtpellets, gas of kolen.

Locaties

Merken

Fero

Fero

Fero

Merken

Logo Fero

Fero is importeur voor de Benelux van kachels, haarden en accessoires op hout, pellets, gas, bio-ethanol en elektriciteit.

Dovre logo

De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge Noorden. Al meer dan 80 jaar leveren ze dagelijks het bewijs van hun uitzonderlijke kwaliteiten.

More brands from kachels & open haarden