Gyproc

Logo Gyproc
Sinds 1957 produceert Gyproc gipsplaten in België en nam hierbij de rol van pionier en marktleider op zich voor de ontwikkeling van hoogwaardige droge afbouwsystemen voor de binnenafbouw, die zowel in nieuwbouw als renovatie een ruime toepassing vinden.
 
Gyproc-systemen worden steeds opgebouwd op een onderstructuur,
  • omdat het een perfect uitgelijnde bekleding mogelijk maakt.
  • en omdat de inwerkende krachten worden verdeeld over meerdere profielen wat het risico op vervormingen, spanningen, ... en scheuren sterk beperkt. 

Enkel en alleen bij muurbekledingen met de kleefmethode met L-gips wordt rechtstreeks op een stabiele, dragende muur bevestigd. Vrijwel alle standaard Gyproc-systemen zijn gemonteerd op een metalen onderstructuur (Metal Stud, PlaGyp, Veerregels). Verwerking van Gyproc-gipsplaten is echter ook mogelijk op een houten onderstructuur.

De Gyproc-systemen op metalen onderstructuur bieden een aantal voordelen en dit zowel op gebied van prestaties als op gebied van verwerking.

Producten:

  • Platen;
  • Profielen en toebehoren;
  • Designelementen;
  • Bevestigingsmiddelen;
  • Voeg- en afwerkingsproducten
  • Gereedschappen.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Ontdek de Gyproc Doe-Het-Zelver pagina's.

Adres
Gyproc
Sint-Jansweg 9
9130 Kallo
België
Contact
Telefoon: 
+32 (0)3 360.22.11
Fax: 
+32 (0)3 360.23.80
Social media

Folders

Glasroc H (Hydro) berust op een verbeterde GRG technologie waarbij voorgecoate glasmatten op de bovenkant van het paneel worden aangebracht in plaats van de traditionele papierlaag...

Lichte, metalen onderstructuur in verzinkt staal, die universeel wordt toegepast in scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds.

Gyproc SoundBlock staat garant voor een optimaal geluidscomfort tussen verschillende woningen en tussen ruimtes binnen eenzelfde woning.

ACTIV air is een innovatieve technologie die de meest schadelijke en grootste groep van vluchtige organische stoffen (VOS) in de binnenlucht, de aldehyden, opneemt en neutraliseert...

Meer folders van Gyproc

Locaties