Deceuninck

Deceuninck

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en -verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

  • Onze ramen, deuren en luiken hebben een aanzienlijk isolatiepotentieel, bieden de beste energieprestaties en zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet.
  • Ons gamma "Buiteninrichting" omvat terrassen en tuinschermen, beide vervaardigd in Twinson. Al onze gebruikte materialen zijn 100 % recycleerbaar. Twinson is PEFC-gecertificeerd en bundelt het beste van hout en PVC in één uniek materiaal.
  • Ons gamma "Gevelbekleding en dakrandoversteken" staat borg voor onderhoudsgemak. Het isoleert en beschermt uw gevels, dakrandoversteken en dakranden en geeft ze een elegante look. Het allerbeste voor een optimaal comfort.
  • Wat ons gamma "Binnenhuisinrichting" betreft, biedt Deceuninck een brede waaier PVC-bekleding voor wanden en plafonds, beschikbaar in hedendaagse en traditionele stijlen en in talloze kleurafwerkingen.
Adres
Deceuninck
Bruggesteenweg 164
8830 Hooglede-Gits
België
Contact
Telefoon: 
+32 51 239 272
Fax: 
+32 51 239 261
Social media

Folders

Ontdek de eerste volledig gekleurde
pvc-ramen en bespaar op energie,
niet op design & comfort

Meer folders van Deceuninck

Locaties