Arkana

Arkana logo

Persoonlijke begeleiding door bouwteam.

Ons ervaren bouwteam begeleidt u door het ganse bouwproces, reeds vanaf de eerste stap, de keuze van de bouwgrond tot na de oplevering van uw instapklare thuis.

Binnen ons bouwteam werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet.

Aan de hand van uw persoonlijke lastenboek, doen we een budgetanalyse om te bepalen wat de mogelijkheden zijn binnen het vooropgestelde budget, en U te adviseren om dit plaatje te doen kloppen.

Tevens zullen we woningen in verschillende stadia van opbouw bezoeken.

Dankzij deze werkwijze realiseerde Arkana reeds tal van Nul-EnergiewoningenPassiefhuizen en Lage-Energiewoningen waarbij alle facetten van het bouwproces perfect op elkaar zijn afgestemd.

Onze nominatie voor de Belgian Building Innovation Award danken we dan ook aan dit concept, dat in de toekomst nog meer aan belang zal winnen. 

Arkana tracht dan ook met 100% klanttevredenheid alle projecten af te werken en deelt u met plezier de getuigenissen van onze klanten.

 

Adres
Arkana
Hoge Mauw 460
2370 Arendonk
België
Contact
Telefoon: 
+32 (0) 14 40.42.70
Fax: 
+32 (0) 14 40.42.71
Social media

Folders

Arkana bouwt Nul-Energiewoningen, Passiefhuizen, Bijna-Nul-Energiewoningen en Lage-Energiewoningen in houtskeletbouw, volledig op maat en instapklaar volgens het sleutel-op-de-deur...
Meer folders van Arkana

Locaties