Alustar

Alustar Logo

A.R.S. bvba, Aluminium Rainwater Systems, is gespecialiseerd in de verkoop van aluminium materialen en constructiemachines voor het profileren van aluminium naadloze hanggoten, dakoversteken en hemelwater afvoerbuizen. Onze groothandel bouwde sedert de oprichting in 1997 een sterke reputatie uit als promotor van het Alustar-merk. Ondertussen groeide het familiebedrijf uit tot een moderne en actieve KMO. 

Onze producten worden toegepast in de woningbouw en in de industriebouw, en zijn uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie. Onze klanten zijn zowel bouwondernemingen als bouwpromotoren, aannemers, dak- en zinkwerkers, huisvestingsmaatschappijen, architecten en particulieren. 

De toepassingen van onze producten zijn talrijk, zowel in de woningbouw als in de industriebouw. Bovendien zijn ze uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatiewerken. Het profiel van onze klanten is dan ook heel divers. Dat gaat van bouwondernemingen of bouwpromotoren, aannemers tot dak-en zinkbewerkers. Zelfshuisvestingmaatschappijen, architecten en particulieren kiezen voor Alustar.
 
Om optimale efficiëntie te bereiken, worden hanggoten machinaalgevormd op de werf. Het vertrekpunt is een aluminium band op coil. Een profileermachine drijft de aluminium band aan op aandrijfrollen uit kunststof en vormt de goten in het juiste profiel. De lengte is variabel, waarbij de maximumlengte zonder uitzettingsband op 25 tot 30 m ligt.

De combinatie van diversiteit en efficiëntie maakt A.R.S.- Alustar tot één van de vooraanstaande partners voor wie kwaliteit en afwerking op prijs stelt.

Voor een vlekkenloze installatie beschikt A.R.S. -Alustar over een netwerk van zelfstandige installateurs in België, Nederland en Frankrijk. Een netwerk dat volop ondersteuning krijgt van onze eigen montageploeg.

Onze eigen montagedienst zorgt ervoor dat wij voor onze dealers-installateurs niet zomaar een leverancier zijn, maar een volwaardige gesprekspartner, die perfect uw vragen begrijpt, en er vanuit onze ervaring steeds een snel en correct antwoord op kan geven.

Adres
Alustar
Nijverheidsstraat 3
8740 België
België
Contact
Telefoon: 
+32 51 61 11 68
Fax: 
+32 51 61 28 46

Folders

De ALUSTAR dakgoot wordt op de werf geprofileerd volledig op maat tot een maximale lengte van 30 meter, waardoor lekkende lasnaden volledig uitgesloten worden.

Meer folders van Alustar

Locaties