ACV

ACV logo

ACV ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven.

  • ACV heeft het Tank-in-Tank-concept ontwikkeld, dat in het merendeel van de ACV-producten wordt toegepast en ongeëvenaarde prestaties mogelijk maakt.

 

  • ACV is specialist op het gebied van roestvrij staal. Dankzij de keuze voor dit materiaal, dat bestand is tegen de corroderende werking van zelfs de agressiefste watertypen, hebben ACV-producten al 40 jaar eenextreem lange levensduur, terwijl het onderhoud blijft beperkt tot een minimum .

 

 


 

  • ACV levert innovatieve producten die beantwoorden aan alle hedendaagse behoeften op het gebied van warmwateromfort. Door geavanceerde en unieke technologie toe te passen, produceert ACVbetrouwbare, krachtige en zuinige oplossingen, die bovendienmilieuvriendelijk zijn.  
Adres
ACV
Kerkplein 39
1601 Ruisbroek
België
Contact
Telefoon: 
+32 2 334 82 40
Fax: 
+32 2 334 82 59
Social media

Folders

Gasketel met dubbele functie met Totale Condensatie zowel op centrale verwarming als op sanitair warm water.

Le
préparateur d’eau chaude Comfort peut être posé sur le sol ou installé verticalement sur
un mur. Le préparateur d’eau chaude en inox est doté d’une jaquette...

Deze
roestvrij stalen Comfort boiler kan zowel op de vloer als verticaal tegen de muur geplaatst worden.
De boiler in inox is voorzien van een schokbestendige...

Producteur d'eau chaude gaz à condensation totale tant en chauffage qu'en production d'eau chaude....

De warmtepompboiler van ACV. De warmtepomp is geplaatst bovenop een geëmailleerde tank voor het aanmaken en opslaan van sanitair warm water.

De producten in het SmartLine-assortiment zijn de ideale warmwater oplossing en bieden dezelfde voordelen als de ACV-warmwaterboilers in het topsegment van het Tank-in-Tank-...

De Kompakt Hoog Rendement gaswandketels zijn HR-TOP gesloten toestellen en bedoeld om warmte te leveren aan het water van een CV-installatie en de WW-installatie.

Les chaudières murales à gaz ACV Kompakt sont des chaudières étanches HR-TOP modulantes et destinés à chauffer l’eau d’une installation de chauffage et l'eau chaude sanitaire...

Meer folders van ACV

Locaties